2019-20-Batxi1-Irteera-Erasmus +

Euskolabela duten hiru produkturen ekoizpena eta merkaturatzea nola egiten den ezagutzea izan da irteera honen helburua. Horretarako, Getariara joan gara eta han, lehenik, eztia merkaturatzen duten enpresa batera joan gara. Gure Erasmusaren gaia erleen polinizazioari buruzkoa denez, hainbat informazio eman digute han. Getarin indarrak berreskuratu eta handik Amestoy txakolindegira joan gara.

Bertako mahastiak, txakolina enboteilatzeko istalakuntzak eta han dagoen hotela ikusi ditugu. Honen ondoren, han gertuko baserritar baten negutegietara joan gara euskolabeldun tomatea nola ekoizten zuen ikustera. Eta horrela goiza pasa eta berriro ere Ordiziara bueltatzeko ordua gainera etorri zaigu!

Utzi erantzun bat

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Aldatu )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Aldatu )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Aldatu )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Aldatu )

Connecting to %s